over ons

Welkom op de website van Vercammen Geert.

34 jaar terug in de tijd startte ik bij een firma als sanitair installateur waar ik de nodige ervaring en kennis heb opgedaan van centrale verwarmingen en elektrische installaties. De laatste jaren installeerde ik ook aircotoestellen, maar mijn hoofdfunctie bleef bij de elektriciteit. Na mijn eerste werkgever heb ik nog vier jaar als elektricien gewerkt. Maar tijdens al die jaren is mijn oorspronkelijke opleiding houtbewerking samen met interieurwerken in mijn gedachten blijven hangen.

Na die vier jaar ben ik begonnen als elektricien bij een projectontwikkelaar. Naast elektriciteit heb ik ook verluchting, gasleidingen en verwarming voor mijn rekening genomen. In die jaren heb ik ook de kans gekregen om meer afwerkingen te doen zoals bijvoorbeeld het plaatsen van laminaat, binnendeuren, omkastingen, valse plafonds en het uitvoeren van gyprocwerken. Regelmatig maakte ik al maatwerk kasten.

Tot op heden is die passie voor interieurwerken blijven hangen. In tussentijd zijn er al enkele projecten gerealiseerd door VG Karwei die u op de website kan bekijken. De focus van VG Karwei blijft wel interieur. Voor alle andere werken die ik in de loop van mijn carrière al heb uitgevoerd, kunt u mij nog altijd contacteren.

Aangezien ik meestal alleen werk en er soms wat tijdgebrek is, kan ik u voor het sanitair, de centrale verwarming, airco en elektrische installaties nog altijd doorverwijzen naar enkele gedreven collega’s waar ik graag mee samenwerk.

Zoals mijn eerste werkgever altijd zei: “Voor alles is er een oplossing!”